EM i fodbold

Femte finalist er klar: Spil FIFA og vind en fodboldrejse

Den femte deltager er fundet til finalen i TV 2 SPORTs store FIFA16-turnering, der spilles i Aarhus den 9. juni.

TV 2 SPORT afholder i samarbejde med XBOX og Sports-Gaming.dk otte kvalifikationsturneringer i konsolspillet FIFA16 frem mod EM-slutrunden til juni, hvor de otte finalister skal kæmpe om fede præmier.

Den femte kvalifikationsturnering blev afviklet onsdag aften mellem Masi "Masi-3520" Elghawi og Nicklas "Niller27" Stensgaard.

Nicklas Stensgaard var også med i finalen i søndagens kvalifikation, hvor han dog måtte se sig slået med 5-1.

Kun en smule bedre gik det her i hans anden kvalifikationsfinale, som endnu engang glippede, da Masi Elghawi vandt med 4-3.

Elghawi var blandt dem der sikrede sig én af de 64 eftertragtede pladser, og han er nu klar til den store finaleturnering i Aarhus den 9. juni, hvor Flemming Toft skal kommentere.

Næste kvalifikationsturnering spilles på søndag den 29. maj kl. 19.00 - denne gang på PS4. Alle kan deltage ved at tilmelde sig som en af de 64 første, når tilmeldingen åbner samme dag klokken 8.00.

Tilmelding sker via dette link: http://sport.tv2.dk/fodbold/em/esport-6

Indsend dit FIFA-moment

Vi vil løbende lave indslag med fede tricks, flotte mål og sjove episoder, så optag en video af din kamp og send den til os.

Når du uploader din video, så husk at send lidt informationer fra kampen til samme mailadresse (navn, kampdetaljer, hold, målscorer, osv.).

Du kan uploade din video til vores FTP:

Alternativt kan du uploade den til WeTransfer og sende linket til esport@tv2.dk.