Fodbold

Viktor Fischer bekræfter: Jeg skal til Premier League

Fischer er fortid i Ajax Amsterdam. Kantspilleren er ny mand i Premier League, hvor han skal spille for Middlesbrough F.C.

Efter flere sæsoner i Ajax Amsterdam, så har Viktor Fischer fundet ny græsgange. Han skifter til Premier League-oprykkerne fra Middlesbrough F.C.

- De vil det gerne og jeg vil det gerne, forklarer danskeren om sin nye klub. Skiftet til det traditionsrige hold kom på plads i går.

- Det er egentlig gået hurtigt. Det kom i sidste uge, og så har vi været derovre en enkelt gang og kigge på det og snakket lidt frem og tilbage. Og så var jeg derovre igen i går, siger landsholdsspilleren.

Middlesbrough F.C har netop sikret sig oprykning til Premier League. Efter flere sæsoner i den næstbedste række skal klubben efter sommerferien igen spille i det fineste engelske selskab, og det bliver altså med den danske kantspiller på holdet.

Viktor Fischer har de senere fem år været på kontrakt i Ajax Amsterdam, hvor han med skiftende succes har optrådt på kanten for den hollandske storklub. Men nu var det tid til at komme videre for den 21-årige dansker, der netop nu er samlet med det danske landshold i Helsingør.

- Det her, det betyder rigtig meget. Det er også derfor, jeg har truffet det her valg. De vil det rigtig gerne. Jeg vil det rigtig gerne. Det er den største liga i verden, og jeg føler mig rigtig klar. Og de byder mig velkommen derovre, og jeg føler, at jeg er en del af det allerede nu. Og det er det aller vigtigste. Jeg er klar, siger Fischer til TV 2 SPORT.

Viktor Fischer har skrevet en kontrakt gældende for de næste tre år