EM i fodbold

Syvende vinder er fundet: Sidste chance for at komme til finalerne i FIFA16

Nu er der kun en plads tilbage i den store FIFA16-konkurrence, hvor de otte finalister mødes i den store finale i Århus d. 9 juni.

I videoen øverst kan du se scoringer fra tredje kvalifikationsturnering af blandt andre Jesper "Pilm" Prang og Nicklas "Niller" Stensgaard.

TV 2 SPORT afholder i samarbejde med Microsoft og Sports-Gaming.dk otte kvalifikationsturneringer i konsolspillet FIFA16.

I den næstsidste kvalifikationsturnering onsdag aften, fandt vi endnu en spiller som skal en tur til Århus og spille med om den helt store præmie. Vinderen af den syvende turnering blev Claes "KegleKongen97" Hansen. 

Claes "KegleKongen97" Hansen vandt finalen med 4-2 over Frederik "xjoOosx" Fredberg og er dermed godt klædt på til finaleturneringen den 9. juni med Flemming Toft som kommentator. Her skal de otte finalister spille om hovedpræmien: En fodboldrejse for to personer.

De syv finalister

Nu mangler der kun en spiller mere, og lad os da lige opsummere, hvem der er sikret en plads i den store finaleturnering, der bliver vist som en del af TV 2's EM-dækning.

  • Hassan Al-Saraf
  • Mikkel Bach
  • Jesper Prang
  • Lars Korreborg
  • Masi Elghawi
  • Marcus Jørgensen
  • Claes Hansen

Spil med i den sidste chance for at komme til finalerne på søndag den 5 juni.

Alt, du skal gøre, er at tilmelde dig som en af de 64 første fra på søndag kl. 8.00 om morgenen, og så skal du sidde klar samme aften klokken 19.00, hvor turneringen starter.

Tilmeldig sker via dette link (turneringen foregår på XBOX): http://sport.tv2.dk/fodbold/em/esport-8

På søndag er det altså allersidste chance for at deltage, og her spilles der på Playstation.

Læs alt om turneringen og præmierne via linket herunder.

Indsend dit FIFA-moment

Vi vil løbende lave indslag med fede tricks, flotte mål og sjove episoder, så optag en video af din kamp, og send den til os.

Det kan gøres ved at uploade videoen til WeTransfer og sende linket til esport@tv2.dk.

Når du uploader din video, så husk at sende lidt informationer fra kampen til samme mailadresse (navn, kampdetaljer, hold, målscorer, osv.).

Du kan også uploade din video til vores FTP: