Fodbold

Skuffet Hareide: Det var en rigtigt skidt anden halvleg

Danmark tabte til Bosnien-Hercegovina og skal derfor spille bronzekamp tirsdag. Nils Meilvang / Scanpix Denmark

Landstræner Åge Hareide var langt fra tilfreds med, at Danmark smed en 2-0-føring væk til Bosnien-Hercegovina.

Det danske landshold var foran 2-0 ved pausen mod Bosnien-Hercegovina i Kirin Cup og havde tingene under kontrol. Så det ud til.

I anden halvleg smed de dog det hele væk og tabte efter 2-2 i ordinær tid til sidst i straffesparkskonkurrencen.

- Vi laver simple fejl og slipper dem ind i kampen. Det kan vi ikke tillade os, når vi fører 2-0, siger han til Kanal 5 efter kampen.

I første halvleg bragte anfører Simon Kjær Danmark planmæssigt foran efter en hjørnesparkskombination, der endte med en repost. Den føring udbyggede Viktor Fischer, der erstattede en skadet Lasse Vibe kort før kampstart.

- Spillerne så meget, meget trætte ud til slut. Vi så meget slidte ud og stod helt stille. Det var en rigtigt skidt anden halvleg. Det kan være, fordi sæsonen er ved at slutte. Jeg må tale med dem efter næste kamp, siger han.

I anden halvleg reducerede bosniske Milan Djuric. Bosnien-Hercegovina pressede på for udligningen, da de indkasserede et rødt kort. Det stoppede dem dog ikke, og i det 84. minut nettede Djuric igen. Dermed skulle det hele afgøres i straffesparkskonkurrence, hvor brændte spark fra Jannik Vestergaard og Andreas Christensen kostede.

Med nederlaget venter der Danmark en bronzekamp på tirsdag mod taberen af kampen mellem Japan og Bulgarien.