Fodbold

Afstemning: Hvem er den bedste landsholdsstopper nogensinde?

31-årige Daniel Agger har torsdag formiddag besluttet at indstille karrieren.

Han har sat sit aftryk. Både på klubplan og på landsholdet. 

Efter at have vundet det danske mesterskab med Brøndby i 2005, blev den dengang 21-årige Daniel Agger solgt til Liverpool for 63 millioner kroner. Aldrig tidligere havde en klub givet så højt et beløb for en dansk landsholdsspiller. 

Siden da har Agger været i Champions League-finalen, han er blevet udnævnt som anfører for det danske landshold og som viceanfører for Liverpool. I karrierens efterår vendte han hjem til barndsomsklubben Brøndby for at slutte, hvor det hele startede. Præstationerne har været mange og store. Men vi vil lade jer vurdere - er Agger den største? 

Afstemning

Hvem er den bedste danske landsholdsstopper nogensinde?