EM-rygterne: Vanvittigt bud og lang næse til storklubber

Det kan godt være, at spillerne er afsted for landsholdet, men klubber og agenter forhandler på livet løs

Ingen sommer uden masser af transferrygter, og end ikke en EM-slutrunde kan sætte en stopper for strømmen af mere eller mindre varme trækvinde fra transfervinduet.

Vi har samlet en liste over nogle af de varmeste rygter fra EM-lejrene lige nu.

RYGTE 1: Antoine Griezmann forlænger med Atletico Madrid

Antoine Griezmann
Antoine Griezmann Foto: VINCENT KESSLER / Scanpix Denmark

Franskmanden har angiveligt sagt ja tak til en kontraktforlængelse indtil 2021. Aftalen hæver angiveligt også angriberens frikøbsklausul til 100 millioner euro. Hold som Paris Saint-Germain, Chelsea og Manchester United har ellers været meldt interesseret i den hurtige Atletico-spiller, men må altså tage til takke med en lang næse. Kilden er franske L’Equipe.

Afstemning

RYGTE 2: Paul Pogba solgt for vanvidsbeløb

Paul Pogba
Paul Pogba Foto: FRANCK FIFE / Scanpix Denmark

Mediaset Premium beretter, at Real Madrid vil betale omkring 890 millioner kroner for Juventus’ franske profil Paul Pogba, men der er stor uenighed i medierne om, hvorvidt rygtet holder vand. Rygterne siger i øvrigt, at midtbanespilleren Mateo Kovacic og allerede udlejede Alvaro Morata kan indgå i en mulig handel mellem Real Madrid og Juventus.

Afstemning

RYGTE 3: Liverpool ind i kampen om Vardy

Jamie Vardy
Jamie Vardy Foto: LEE SMITH / Scanpix Denmark

Engelske medier, herunder Daily Star, skriver, at Liverpool vil kaste sig ind i kampen om Leicesters kometkarriere-angriber Jamie Vardy. Den 29-årige angriber har ellers været kædet sammen med en anden engelsk storklub, nemlig Arsenal.

Afstemning

RYGTE 4: Antonio Conte vil hente Stephan Lichtsteiner til Chelsea

Stephan Lichtsteiner
Stephan Lichtsteiner Foto: SAMUEL GOLAY / Scanpix Denmark

Om de kan mødes et hemmeligt sted i Frankrig under EM, er nok uvist. Men Schweiz’ Stephan Lichtsteiner er ifølge The Sun på radaren hos Antonio Conte, der efter sommerens tjans som italiensk landstræner tiltræder jobbet som manager i Chelsea. De to har tidligere arbejdet sammen i Juventus.

Afstemning

RYGTE 5: Conte har kig til endnu en Serie A-spiller

Radja Nainggolan
Radja Nainggolan Foto: REGIS DUVIGNAU / Scanpix Denmark

Denne gang er det Romas belgiske midtbanemotor Radja Nainggolan, der kædes sammen med Conte og trænerens kommende klub, Chelsea. Daily Telegraph skriver desuden, at EM-kammeraterne Eden Hazard og Thibaut Courtois arbejder i kulissen på at lokke Nainggolan til Chelsea.

Afstemning