EM i fodbold

Portugal nedsabler Estland i EM-test: Se Quaresmas kongeassist til Ronaldo

De portugisiske spillere er i den grad klar til EM. Onsdag aften ydmygede de Estland med hele 7-0 i Lissabon.

Følg EM på TV 2, TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Hent TV 2 SPORTs app til iOS eller Android

TV 2 SPORT app er din mulighed for at følge med og danne dig et overblik på tværs af en lang række sportsgrene - gratis! Med TV 2 SPORTs app til iOS og Android får du en nem genvej til sportsnyheder, liveblogs og sportsresultater. Tilmeld dig push-beskeder så du nemt kan holde dig opdateret inden for alle de store sportsgrene som håndbold, fodbold, cykling, ishockey, basketball, motorsport, badminton og tennis.

Download TV 2 SPORT app til iOS her

Download TV 2 SPORT app til Android her

Tilskuerne på Estádio da Luz måtte op af sæderne flere gange, da Portugal fik den bedst mulige optakt til EM-slutrunden i Frankrig.

Især Ricardo Quaresma var i hopla og stod foruden sine to mål for en aflevering i særklasse til Cristiano Ronaldo, der med hovedet bragte portugiserne på 1-0.

Se Quaresmas aflevering og Portugals syv mål i videoen over artiklen.

Ronaldo nåede også at score portugisernes tredje mål, inden han blev skiftet ud i pausen.

- Jeg bliver bedre et skridt af gangen. Det har været en lang sæson. Jeg ville gerne have spillet mere i dag, men det var en chance for de andre spillere, sagde Cristiano Ronaldo efter kampen.

Se interviewet med Cristiano Ronaldo herunder.

Første EM-opgave for Portugal er Island tirsdag den 14. juni. Dernæst venter Østrig lørdag den 18. juni, inden sidste gruppekamp mod Ungarn onsdag den 22. juni.

Se Portugal - Island direkte på TV 2 og TV 2 PLAY kl. 21:00 med optakt fra kl. 20:30.