Fodbold

Solbakken sælger ikke Nicolai Jørgensen for håndører

Det er den store pengepunk der skal frem, hvis Ståle Solbakken skal sælge angriberen Nicolai Jørgensen. Liselotte Sabroe / Scanpix Denmark

Der skal et større bud til, før FC København vil lade angriberen Nicolai Jørgensen skifte til en anden klub.

Der har indtil videre ikke været et bud på FC København-angriberen Nicolai Jørgensen, som har været attraktivt nok til, at den danske mesterklub ville sælge landsholdsprofilen.

Det fortæller FCK-træner Ståle Solbakken, efter at fodboldklubben torsdag har hentet den 22-årige serbiske angriber Andrija Pavlovic.

- Hidtil har vi ikke modtaget et tilfredsstillende bud på Nicolai, og hans rådgivere ved godt, hvad der skal til, for at Nicolai skal forlade os.

- Så faktum er, at Nicolai fortsat er FCK'er, og at vi per dags dato har en meget stærk konkurrencesituation i angrebet, siger Solbakken til klubbens hjemmeside.

Nordmanden henviser til, at konkurrencen i angrebet bliver skærpet, når Andrija Pavlovic tiltræder i klubben senere denne sommer.

- Her i København kommer han (Pavlovic, red.) fra start af i skarp konkurrence med blandt andre Nicolai Jørgensen.

- Vi er rigtig glade for at kunne tiltrække en ung og spændende spiller med så stor succes i udlandet.

- Det er et stærkt signal at sende, og Andrija Pavlovic vil komme FC København til gavn både på kort og langt sigt, lyder det fra Solbakken.

FCK råder også over angriberne Federico Santander, Andreas Cornelius og Rasmus Falk, mens typer som Bashkim Kadrii og Danny Amankwaa også kan spille i angrebet.