EM i fodbold

Kom helt tæt på EM-stjernerne: Dem skal du følge på de sociale medier

Der er mange fodboldspillere med til EM, og de fleste af spillerne er på et af internettets sociale medier. Her er de bedste spillere af følge.

Nogle er sjove, nogle er gode med fans og andre giver bare et fantastisk indblik i livet som professionelle fodboldspillere. Mange af EM-spillerne er i hvert fald gode til at opdatere deres sociale medie-profiler på henholdsvis Facebook, Twitter, Instagram og Snapchat, hvor de deler deres liv med verdens fodboldfans.

Vi giver dig listen over EM-fodboldspillere, som du bare bliver nødt til at følge på de sociale medier.

Sergio Ramos, Spanien

 

Den stærke spanske forsvarsspiller udgør også en stærk figur på de sociale medier. Både på Twitter, Facebook og Instagram er Real Madrid-spilleren særdeles aktiv. Torsdag gav han den blandt andet som landsholdsfrisør, da han klippede håret af holdkammeraten Alvaro Morata.

Twitter: @SergioRamos

Facebook @SergioRamosOfficial

Instagram @sr3oficial

David Alaba, Østrig

 

Han er en af verdens bedste forsvarsspillere, og også på de sociale medier er østrigske David Alaba en forgangsmand. På flere af de sociale platforme er opdaterer Bayern-spilleren dagligt, hvor han giver et unikt indblik i livet som en af verdens største fodboldspillere. Især på Snapchat leverer Alaba fantastiske videoer fra den østriske lejr.

Instagram @da_27

Snapchat @da_twentyseven

Facebook: @david.alaba.10888

Way to training. David Alaba på Snapchat.

Marouane Fellaini, Belgien

 

Manden med mikrofonhåret smed noget af en bombe, da han tidligere på ugen viste sin imponerende hårpragt frem på Instagram. For efter en tur ved frisøren var Manchester United-spilleren pludseligt blevet blond - og det blev første gang annonceret på det sociale medie. 

Instagram @fellaini

Giorgio Chiellini, Italien

 

Italieneren Giorgio Chiellini elsker nutella på sit brød. Så meget, at han på sine forskellige sociale medie-profiler viser det frem til hele verden. Forsvarsspilleren lægger dog også ting op fra sin hverdag hos Italien og hos Juventus op på både Instagram og Facebook.

Instagram @giorgiochiellini

Facebook: @GiorgioChielliniOfficial

Lukas Podolski, Tyskland

 

Det kan godt være, at tyske Lukas Podolski efterhånden er blevet 31 år gammel, men angriberen er ligeså aktiv på de sociale medier som en typisk tysk teenager. Det gør ham dog også til en af de meste interessante EM-spillere at følge med i. Poldi giver et godt indblik fra den tyske EM-lejr på både Facebook, Instagram og Snapchat under slutrunden.

Instagram @poldi_official

Snapchat @lukas10podolski​

Facebook @LukasPodolski

Godmorgen fra Lukas Podolski på Snapchat, hvor tyskeren er særdeles aktiv.

Derudover er det også værd at følge følge Gerard Pique, Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo, Alvaro Morata, Ivan Perisic og Aaron Ramsey på de forskellige sociale medier på internettet.