EM fodbold

Nu igen: Hooligans går amok i endnu en fransk EM-by

Tyske medier beretter, at op mod 50 tyske hooligans overfaldt ukrainske tilhængere i byen Lille

Først var det Marseille, der dannede ramme om voldelige sammenstød mellem hooligans og politi. Nu er der også kommet billeder fra den franske by Lille, der viser hooligans i færd med at rasere byen.

Det er Tyskland og Ukraine, der tørner sammen i byen søndag aften, og det forlyder, at det denne gang er tyske hooligans, der er på færde.

Ifølge Bild.de var det mere end 50 tyske hooligans, der i nærheden af banegården har angrebet ukrainske fans. De første meldinger går på, at to personer er kommet til skade under optøjerne. Dog er ingen af dem i livsfare.

De seneste par dage har været præget af urolighederne længere mod syd i Marseille, hvor flere dages optøjer kulminerede lørdag med særdeles voldelige sammenstød, der også ledte til alvorlige skader hos flere hooligans.

To blev meldt i livsfare mens mindst 20 måtte en tur forbi hospitaler med større eller mindre skrammer.

Tidligere søndag meddelte UEFA, at man indleder en sag mod Rusland som følge af de optrin, der fandt sted inde på stadion efter kampen mellem England og Rusland, og forbundet truede i øvrigt begge nationer med udelukkelse fra EM, hvis landets hooligans igen skulle skabe så forfærdelige scener, som man så i Marseille.