EM fodbold

Europamestre i kærlighed og fest: Det her er EM, når det er bedst

Sang og højt humør er et af kendetegnene, når fans fra de britiske øer og Irland er til EM i fodbold, og det kaster nogle fantastiske scener af sig.

Følg EM på TV 2 og TV 2 PLAY.

Når fans fra de britiske øer tager til EM i fodbold, så holder de sig ikke tilbage, og de tilføjer en god portion humor i deres support. 

I videoen i toppen af artiklen viser de irske fans imponerende opbakning, da de ved EM 2012 sang, så hårene rejste sig, selv om "The Boys in Green" blev spillet baglæns ud af Gdansk af de senere europamestre fra Spanien.

Det har været tydeligt til årets EM-slutrunde i Frankrig, hvor det dog ikke kun er på decibel og godt humør, at fansne har gjort sig bemærket.  

Men når de mødes om at støtte deres hold med sang og fest, så kaster det nogle fantastiske scener af sig.  

Her har de irske fans været et underholdende indslag i det franske under dette års EM-slutrunde, hvor der bliver festet og sunget i gaderne i Paris.  

Nabofansene fra Nordirland forstår også at holde en fest og på trods af manglen på superstjerner på holdet, så har spilleren ved navn Will Griggs tilegnet sig en ganske særlig rolle til dette års slutrunde.

I videoen herunder holder de nordirske fans fest, hvor de synger Will Grigg's hyldestsang ved fanzonen i Belfast.

Læs historien om angriberen og kæmpehittet: 'Will Grigg's on Fire' her. 

Fællesskab og fest trods uroligheder

På trods af massive uroligheder med grupper af engelske og russiske fans, så er det langt de fleste fans, der godt ved, hvordan man skal opføre sig. Her ses en gruppe svenske og engelske fans, der fester sammen i Frankrig. 

Teksten, de engelske fans synger med svenskerne, går på, at de ikke vil hjem, men at de bare vil blive og drikke øl.

"Don't take me home, please don't take me home, I just don't wanna' go to work. I wanna' stay here, drink all your beer, please don't, please don't take me home!"

Her synger de tilstedeværende ved Olympiastadion Berlin, da England overraskende vandt 3-2 i en vendskabskamp tilbage i marts måned.