EM i fodbold

Fejlen der ikke MÅ ske i Sverige - forvekslede Zlatan med FCK-spiller

Sveriges største morgenavis, Dagens Nyheter, forvekslede Zlatan Ibrahimovic og forsvarsspilleren Erik Johansson i dagens avis. Nu beklager de fejlen.

De må ærgre sig gul og blå på sportsreadktionen ved 'Dagens Nyheter'.

Sveriges største morgenavis leverede en fejl, der hos de fleste må anses som en kongelig fornærmelse.

På forsiden står teksten 'Zlatan måste komma in i matchen' (Zlatan må komme ind i kampen, red.). Det eneste problem er bare, at der sammen med er et billede af FCK-spilleren Erik Johansson, der spiller i Sveriges forsvar.

Under billedet er der vedhæftet en tekst, hvor der står: 'Sveriges anfører Zlatan Ibrahimovic er deprimeret efter 1-0-nederlaget imod Italien ved fodbold-EM om freadgen'.

Fejlen har naturligvis fået stor opmærksomhed, og efterfølgende har Dagens Nyheter, der er grundlagt tilbage i 1864, været ude og undskylde fejlen på Twitter.

- Begge har hestehale, ellers ligner de ikke hinanden. I et begrænset opslag af dagens DN (Dagens Nyheter, red.) forveksles Zlatan og Erik Johansson på billedet. Vi beklager, skriver de.

Vi kan medgive, at de tilnærmelsesvis kan ligne hinanden en smule, men trøjenummeret '3' og et manglende anførerbind burde de fleste nok have lagt mærke til. Ellers ville Zlatans tatoveringer på armene normalt afsløre det.

Erik Johansson kan til gengæld glæde sig med, at han for en stund har stjålet en del opmærksomhed i den svenske lejr. Til dagligt får FCK-spilleren ellers begrænset af den, når Zlatan Ibrahimovic løber med det meste.

Zlatan Ibrahimovic og Sverige er under maksimalt pres inden sidste kamp, hvor de møder Belgien.

Landet øst for Danmark er tvunget til en sejr, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at gå videre fra EM.