Fodbold

Sat af holdet efter koneskandale: Nu er eks-anfører færdig i Randers

Randers FC og den tidligere anfører Christian Keller, der var en af hovedpersonerne i den såkaldte konesag, ophæver kontrakten.

Randers FC og den tidligere anfører Christian Keller, der var en af hovedpersonerne i den såkaldte konesag, ophæver kontrakten. Det meddeler klubben på sin hjemmeside. 

Keller skabte intern uro i de kronjyske klub i sidste sæson, da han fandt sammen med holdkammeraten Jonas Borrings fraseparerede kone. Det fik Borring til at melde ud, at han ikke ville spille for klubben, så længe Christian Keller var der, og kort efter fik Borring ophævet sin kontrakt. Han er nu taget til Brøndby. 

Daværende cheftræner Colin Todd fratog Keller anførerbindet og slog fast, at den rutinerede midtbanespiller ikke ville komme til at spille kampe for Randers' Superligahold, så længe Todd var træner. 

Den britiske træner stoppede i klubben efter sidste sæson, og han er nu blevet afløst af den tidligere FC Nordsjælland-træner Ólafur Kristjánsson. Sammen med sportschef Ole Nielsen har han besluttet, at Keller efter sidste sæson er så langt fra en plads i startopstillingen, at han ikke ville kunne forvente en plads på holdet.

- Jeg er blevet præsenteret for mine sportslige udsigter i Randers FC og indset, at jeg vil have en lang vej for at kunne spille mig til en plads på holdet. Jeg er derfor kommet frem til den konklusion, at det bedste for både klub og mig selv vil være at stoppe samarbejdet, siger Christian Keller.

Han ved endnu ikke, om fremtiden skal byde på fodbold eller ej.

Christian Keller har været i Randers siden 2011, hvor han kom til fra den tyrkiske klub Kasimpasa. Tidligere i karrieren har han været i klubber som Vejle, Viborg, Torino, Lazio og Stabæk.