EM i fodbold

Stor engelsk skuffelse: De smækkede døren i hovedet på os

England måtte nøjes med 0-0 i sidste gruppekamp mod Slovakiet. Et resultat, der var skuffende for englænderne, der nu må nøjes med 2. pladsen.

De prøvede og prøvede uden rigtig at blive farlige.

Allerede efter 20 minutter var Wales foran i den anden gruppekamp, og derfor skulle England vinde mod Slovakiet for at blive 1'er i puljen.

Det ændrede ikke på, at chance på chance blev misbrugt, og da Dele Alli endelig var ved at sende den i mål, kom der en slovak flyvende på tværs og reddede den til hjørnespark.

- Vi prøvede og prøvede, men de smækkede døren i hovedet på os. For at være ærlig, så er det skuffende for os.

- Vi dominerede virkelig kampen fra start til slut, men vi formåede ikke at lukke kampen, og det er skuffende for os, sagde Gary Cahill efter kampen.

Den engelske midterforsvar var i dagens anledning udråbt som kaptajn, da Wayne Rooney ligesom fem andre spillere blev sparet fra start. Men ifølge Cahill var det ikke det, der fik afgørende betydning.

- Det synes jeg ikke. Vi havde bolden hele tiden, men vi havde ikke evnen til at åbne dem op. I kampe som denne har man brug for noget specielt for at score. Vi kom næsten frem til noget godt, men det skulle bare ikke være i dag. Vi burde have vundet en kamp som denne, tilføjede Cahill.

Resultatet betyder, at England skal møde 2'eren fra gruppe f, som står imellem Ungarn, Island, Portugal eller Østrig i ottendedelsfinalen.

- Vi ved, vi er 2’er i gruppen nu, og der venter os en storkamp næste gang. Det giver os tid til at komme frisk tilbage, afsluttede Cahill.

Englands modstander bliver fundet onsdag, når de sidste kampe i gruppe f spilles.