EM fodbold

EM's - måske - mest rørende øjeblik: Irsk helt omfavner og kysser sit livs kærlighed

Efter slutfløjtet mod Italien løb irske Robbie Brady ud til sit livs kærlighed og omfavnede hende. Billedet er nu spredt over hele verden.

Se EM på TV 2 og TV 2 PLAY.

Robbie Brady headede sig ind i alle irernes hjerter, da han med sit mål i slutminutterne mod Italien sikrede Irland avancement til ottendedelsfinalerne ved EM.

Der var samtidig Bradys femte scoring i landsholdstrøjen, men indiskutabelt den vigtigste, hvilket også var tydeligt at se på hovedpersonen og ikke mindst hans familie efter kampen.

Midt i jublen blev den 24-årige Norwich-spiller råbt ud til tilskuerpladserne af sin meget bevægede bror, der sammen med Robbie Bradys kæreste gennem længere tid, Kerrie Harris, stod klar til at omfavne den irske helt.

Klippet og ikke mindst Kerrie Harris' Instagram-opslag er nu havnet på forsiden af internetmedier i alle verdens afkroge.

- Bogstavelig talt den mest stolte kvinde i Irland lige nu, skriver Kerrie Harris på Instagram.

Billedet af Kerrie Harris omfavne Robbie Brady er ikke det eneste minde, den irske fodboldfrue har delt under slutrunden i Frankrig.

Sammen med parrets toårige datter, Hallie, var Kerrie Harris også på plads og klar til at støtte Robbie Brady under en af Irlands første kampe.

Irlands første 1/8-finale nogensinde ved EM er mod Frankrig. Kampen spilles på søndag kl. 15 og kan ses på TV 2 med optakt fra kl. 14.