EM i fodbold

Belgien klar til kvartfinale: Eventyrlige Eden Hazard drømmer større

Eden Hazard og holdkammeraterne drømmer endnu større efter udraderingen af Ungarn søndag aften.

Se EM på TV 2 og TV 2 PLAY.

Belgien er af mange spået til at være en outsider til EM-tronen, men i gruppekampene havde de belgiske spillere svært ved at leve op til de tårnhøje forventninger.

Det blev der imidlertid lavet om på søndag aften, da "De røde djævle" anført af Eden Hazard kørte Ungarn over i 1/8-finalen.

- Det var en god kamp. 4-0. Virkelig flot og velfortjent. Vi kunne have scoret endnu flere mål, selv om deres målmand var god, men vi er tilfredse, sagde Eden Hazard kort efter slutfløjtet.

- Vi er i kvartfinalen og skal til Lille. Forhåbentlig kommer der mange belgiere. Vi drømmer endnu større.

Så vi et hold, der kan vinde EM?

- Lige nu er vi kun i kvartfinalen. Vi tager en kamp ad gangen. Vi spillede en god kamp mod Ungarn, der kæmpede hårdt. I dag var vi de stærkeste, og nu skal vi hvile ud, så vi er klar til fredag.

Eventyrlige Eden Hazard

Eden Hazard havde en vanskelig sæson i Chelsea, men fandt så småt formen i de sidste kampe - og den har han taget med til Frankrig.

Mod Ungarn spillede den belgiske troldmand nærmest eventyrligt, og efter 80 minutter kronede han så den gode indsats med en scoring.

- Ud over mit mål var holdpræstationen fantastisk. Jeg synes, at vi som hold leverede en god præstation i dag. Vi skabte mange chancer, og vi gav ikke alt for mange væk, så det var perfekt, sagde Hazard, der dog må undvære karantæneramte Thomas Vermaelen i kvartfinalen mod Wales.

- Ja, det er en skam. Han har spillet en god turnering, men vi har andre spillere med kvalitet, så jeg er ikke bekymret.

Der er kickoff mellem Belgien og Wales på fredag kl. 21. Se kampen direkte på TV 2 med optakt fra kl. 20.