Bedre EM-dans ser du ikke! Waliser får holdkammeraterne til at gå amok

Walisiske Joe Ledley er under EM blevet berømt for sin meget karismatiske dans, som nåede nye højder i omklædningsrummet efter sejren i 1/8-finalen.

Se Joe Ledleys sejrsdans efter sejren over Rusland herover.

Wales er EM-debutanter og har leveret over al forventning på banen.

Med førstepladsen i gruppe B foran England, Slovakiet og Rusland strøg waliserne i ottendedelsfinalen, hvor det blev til en sejr på 1-0 over Nordirland.

Men også uden for banen bliver der leveret overraskelser i form af Crystal Palace-spilleren Joe Ledley. Efter sejren over Rusland, som sikrede Wales avancement ved EM, lavede han en meget speciel dans nede ved de medrejsende fans, og den dans blev gentaget i omklædningsrummet, efter at waliserne sikrede sig en plads i EM-kvartfinalen.

Her fik den bare lige mange flere lag på - til holdkammeraternes store tilfredshed.

Ledleys danseunderholdning blev angiveligt allerede et viralt hit tilbage i oktober, da Wales skrev historie ved at kvalificere sig til EM for første gang, og nu rider han altså bare videre på bølgen.

- Den gik viralt sidst, så vi må se, hvordan reaktionen bliver nu, men jeg vil ikke tage noget fra det, holdet leverede mandag aften, sagde Joe Ledley ifølge WalesOnline efter sejren over Rusland, som sikrede Wales avancement til kvartfinalen.

- Jeg har altid lavet dem i omklædningsrummet. De var ret spontane, men gutterne og venner derhjemme kender mine trin, og hvad jeg kan. Jeg manglede bare en passende lejlighed, og det var Rusland-kampen.

Joe Ledley har spillet i alle Wales' fire EM-kampe, så det er altså ikke kun dansekunsten, han evner.