EM i fodbold

EM-billederne du ikke så: Belgier i sød sut-hyldest til nyfødt

Han nåede kun lige at få et splitsekund på TV-transmissionen i går, men her kan du se flere billeder og få historien bag manden med sutten.

Belgien smadrede Ungarn med 4-0, da de i går kæmpede om en plads i kvartfinalen.

Derfor var der naturligvis jubel på sidelinjen i flere omgange, men der var også en lille ekstra detalje, som kun den skarpe seer fik øje på i forbindelse med den sidste scoring.

Vital Borkelmans er belgisk assistenstræner og nåede kun et kort splitsekund på skærmen, inden der igen blev klippet tilbage til spillet på banen. Det trænede øje nåede dog at spotte, at han stod med en sut i munden, og det er der naturligvis en forklaring på.

Den belgiske sportsside HLN.BE kan nemlig fortælle, at den 53-årige belgier er blevet bedstefar i sidste uge til en lille pige. Det skulle naturligvis markeres med sutten, som du kan se i videoen over artiklen, hvor vi har fundet de billeder, der aldrig kom i tv.

Vital Borkelmans her til højre for landstræner Marc Wilmots.

En fejring som den fortjener naturligvis et ekstra glædeligt gensyn. Borkelmans har været assistenstræner i Belgien siden 2012, mens han i sin egen fodboldkarriere spillede store dele af sin tid for Club Brügge og herudover var med Belgien til VM i 1994 og 1998.

Herfra skal der lyde et stort tillykke med den nye titel!