EM i fodbold

- England tror altid, de kan mere end de andre

England kommer igen til EM med nationens pres i ryggen. I aften står de over for Island, og her skal de bevise, hvorfor de er blandt de bedste.

Det er uden tvivl en af de nationer, hvor tilhængerne har flest forventninger til holdet.

I aften bliver ingen undtagelse, når England skal forsøge at spille sig i kvartfinalen mod Frankrig. Først skal englænderne dog lige slå miniputnationen Island.

- Uanset hvordan vi lægger tingene på vægten, så vil det altid veje tungest mod den engelske side. De er 53 millioner mennesker, islændingene er 300.000. Der er 109 fuldprofessionelle klubber i England, der er ikke nogen i Island.

- De er kommet til en knockout-kamp, islændingene, og det var der ingen, der havde regnet med. Så alt kan ske, men det sker ikke, siger TV 2 SPORT's fodboldkommentator Flemming Toft.

Siden gruppespillet blev afgjort, har det stået klart, at EM's knockoutfase har en klar styrkeforskel de to halvdele i mellem. 

I mens Polen - Portugal og Wales - Belgien er de to kvartfinaler i den ene halvdel, så vil England med en sejr være klar til at møde Frankrig. Og herefter vil en eventuel semifinale give et møde med Tyskland eller vinderen af Italien-Spanien. Ligegyldigt hvad venter der altså England en ordentlig mundfuld i vejen til finalen.

- De kommer måske lidt for tidligt de her helt store opgør.

- Det bliver interessant at se, hvor meget England egentlig kan. Hver eneste gang de kommer til en slutrunde, så tror de, de kan mere end de andre. Lad os nu se det den her gang, siger Flemming Toft.

TV 2 viser Italien - Spanien kl. 18.00, mens du kan følge England - Island i vores liveblog her på siden.