EM fodbold

Islandsk EM-stjerne får tilbudt modeljob - her er hans svar

Islands Birkir Bjarnason har fremtiden på plads, når han engang lægger støvlerne på hylden. Han har nemlig fået tilbudt et job som model for ASOS.

Det kører meget godt for Islands Birkir Bjarnason for tiden.

Flor fyr, ung og frejdig, i fysisk fin form og i EM-kvartfinalen som hovedaktør i et af de største fodboldeventyr, der er skrevet i nyere tid.

Og nu har han tilsyneladende også fået fremtiden efter fodboldkarrieren sikret.

I hvert fald har tøjgiganten ASOS lagt mærke til den 28-årige midtbanespillers udseende i en sådan grad, at de via Twitter nu tilbyder den islandske EM-helt et job som model i deres modeimperium.

Og måske det rent faktisk kommer til at ske. I hvert fald takker den islandske FC Basel-spiller ja til tilbuddet via de sociale medier.

For at det ikke skal være løgn - lygi som man siger på islandsk - så går det den ondelyneme også ret godt for Birkir Bjarnason på klubplan. Han har lige spillet en succesfuld sæson for sin schweizke klub FC Basel, hvor han i 29 kampe står noteret for 10 scoringer.

Du kan i øvrgit se flere flere billeder af Flotfyr28.is aka Heartbreak Kid aka Chris Hemsworth og Heath Leadger fik et barn sammen aka Birkir Bjarnason på islændingens instagramprofil.

How you doin: Sårbar, dybsindig, våd hundehvalp, lidt emo, ensom

#fashion #art #lonesome #notreally #rich

Om succesen fortsætter for hårfagre Bjarnason og resten af Island, får vi svar på søndag, når de skal op imod endnu et Goliat-hold i form af hjemmebanefavoritterne fra Frankrig på Stade de France.