EM i fodbold

Sommerens største transfer? Real Madrid og Chelsea kan bytte EM-stjerner

Real Madrid og Chelsea kan indgå en af sommerens største transferaftaler om EM-stjernerne Álvaro Morata og Eden Hazard, ifølge en stor engelsk avis.

Sommerens transfervindue i fodboldverdenen åbner i morgen, og som altid svirrer rygterne om kommede handler mellem de europæiske storklubber i medierne.

Et af de mere opsigtsvækkende transferrygter involverer to af de mest fremtrædende spillere ved EM i Frankrig; den spanske angriber Álvaro Morata og Belgiens fløjspiller Eden Hazard.

Den engelske avis The Mirror skriver, at en gigantisk byttehandel mellem de to spilleres klubber, Real Madrid og Chelsea, skulle være under opsejling.

23-årige Morata blev for få dage siden hentet billigt tilbage til den spanske hovedstad af Real Madrid efter en god sæson i italienske Juventus, der vandt både mesterskabet og pokalturneringen i støvlelandet. Morata scorede tre mål ved EM, inden Spanien måtte forlade slutrunden.

25-årige Hazard har haft en dårlig sæson i Chelsea, og lignede slet ikke den spiller, der blev for et år siden blev kåret til Premier Leagues bedste. Han er dog blomstret voldsomt op under EM - senest med en overbevisende præstation og et mål, da Belgien slog Ungarn i søndagens 1/8-finale.

Avisen mener at vide, at Chelsea har gjort den spanske angriber til en topprioritet på sommerens transfermarked, mens Eden Hazard har været rygtet til Real Madrid i flere sæsoner - og derfor skulle der nu være basis for en byttehandel mellem de to klubber.

I Chelsea er man dog overbevist om, at Hazard kan genfinde forrige sæsons superform for klubben under den kommende manager, Antonio Conte, og derfor forventer avisen, at Real Madrid skal lægge et bud på cirka 350 millioner kroner plus Álvaro Morata for at kunne friste Chelsea til et salg.

Spillerne selv har ikke kommenteret rygtet, men den spanske angriber har tidligere udtalt, at han ikke vender tilbage til Real Madrid for at sidde på bænken, mens spaniernes cheftræner Zinedine Zidane og den belgiske fløjspiller skulle beundre hinanden meget.

Indtil videre er handlen kun på rygtebasis, men en ting er sikkert: Hvis den ender med at bliver til noget, bliver den en af sommerens største.

Du kan se, om Eden Hazard kan føre Belgien til en EM-semifinale i morgen, når holdet møder Wales i kvertfinalen klokken 21.00. Kampen kan ses på TV 2 og TV 2 PLAY med optakt fra kl. 20.00 - eller på livebloggen på sport.tv2.dk fra kl. 19.00.