EM i fodbold

Smukt mål! Se Nainggolans knastørre hug fra 10 vinkler

Belgiens Radja Nainggolan tog langtfra hensyn til læderet, da han efter 13 minutter bragede bolden op i målhjørnet.

Se EM på TV 2 og TV 2 PLAY.

Radja Nainggolan kan ramme en bold så hårdt, som en hest sparker.

Det beviste AS Roma-spilleren endnu en gang i begyndelsen af kvartfinalen mod Wales, hvor han tog chancen langt udefra og efterfølgende kunne se bolden suse ind bag en forgæves kæmpende Wayne Hennessey til belgisk 1-0-føring.

Det var tredje gang i alt ved EM, at Nainggolan sendte et skud af sted mod mål fra en position uden for modstanderens felt - og anden gang han scorede. Første mål faldt i gruppekampen mod Sverige (se det nederst i artiklen).

Følg kvartfinalen mellem Wales og Belgien direkte på TV 2 og/eller i vores liveblog på em.tv2.dk. Alternativt kan du klikke på linket herunder.