Knust Wales-stjerne ude af semifinalen: Jeg er ekstremt skuffet

Wales må undvære en af de helt store profiler, når de spiller semifinale imod Portugal. Aaron Ramsey er i karantæne, efter han fik gult kort i går.

På UEFA's officielle lister rangerer han som EM's mest værdifulde spiller med én scoring og fire assits.

Aaron Ramsey har uden tvivl været Wales' helt store oplevelse ved dette EM sammen med Gareth Bale. Når Wales møder Portugal i semifinalen på onsdag, må de dog undvære midtbane-profilen.

I fredagens kvartfinale mod Belgien fik Ramsey sit andet gule kort ved EM-turneringen, da han satte hånden på bolden for at stoppe en belgisk omstilling. Det betyder, han er i karantæne, når Wales spiller semifinale.

- Det var en slags naturlig reaktion, og jeg vidste med det samme, det var til gult kort. Jeg er ekstremt skuffet. Men jeg føler mig sikker på de spillere, der skal ind og overtage og få os i finalen, siger Aaron Ramsey dagen derpå ifølge Daily Mail.

I kvartfinalen imod Belgien leverede han assist nummer tre og fire i EM-turneringen. Først udlignede Wales på et præcist hjørnespark fra Ramsey, inden han efterfølgende var med til at splitte Belgiens forsvar fuldstændig fra hinanden.

{"match":{"id":"1695473","time":"2016-07-01T19:00:00Z","stage":"835724","home":{"id":"5020285","name":"Wales","score":2},"away":{"id":"5020286","name":"Belgien","score":1}},"goal":{"goal_time":55,"goalscorer":{"id":"113005","name":"Hal Robson-Kanu","pos":"Angriber","type":4,"team":{"id":5020285,"homeaway":"home"}},"type":{"id":"openplay","label":"Gennemspil (alm. mål)"}}}

- Kampen mod Belgien var blandt de bedste i min karriere. Specielt på den scene kampen blev spillet. Jeg ville gerne vise mit høje niveau, så jeg er glad for, jeg var med til at hjælpe holdet med et par assists, der betød, vi vandt ret sikkert i sidste ende, tilføjer Ramsey.

Han fik sin første advarsel i overtiden mod Nordirland og sin anden i går, men nu kan han altså ikke være med i semifinalen. Holdkammeraterne skal dog forvente at se en meget aktiv Ramsey på tribunen, når han lige har forstået, han misser den historiske semifinale.

- Nu skal vi slå Portugal. Jeg er sikker på, at det vil gå op for mig inden, at jeg ikke skal spille. Men jeg vil stå lige bag mit hold, heppe på dem og støtte dem ved hver eneste bold, siger han og afviser, at det bliver et problem for dem, der skal ind og tage over i stedet for ham selv.

Udover Ramsey er også Ben Davies i karantæne for Wales.