EM fodbold

Stærk og rørende afsked: Her gjalder de sidste islandske 'HUH'-råb ud over stadion

Det ikoniske, islandske hu-hu-hu-kampråb har lydt for sidste gang ved EM i Frankrig - se de fantastiske billeder her.

Den islandske EM-saga er slut.

Øboerne er færdige i turneringen efter et 5-2-nederlag til EM-favoritten og værtsnationen Frankrig i søndagens kvartfinale.

Island vil blive husket for at have spillet en flot EM-turnering, der langt overgik de vildeste forventninger til holdet fra vulkanøen - og så selvfølgelig for fansenes fantastiske 'hu-hu-hu'-kampråb, som nu er blevet kendt og kopieret verden over.

Og selvom den umulige, islandske EM-drøm søndag aften regnede væk på Stade de France i Paris allerede i EM-kvartfinalens første halvleg, i takt med at fire franske scoringer regnede ind bag målmand Halldórsson, så forstummede støtten fra de islandske fans på tribunerne aldrig.

Gennem hele kampen bakkede de blåklædte fans deres helte på banen trofast op, og drev tilmed holdet frem til to scoringer efter pausen - og de islandske fodboldkrigere faldt med ære.

Efter kampen samlede de islandske spillere sig som altid i hjørnet hvor deres fans sad, og så hyldede fans og spillere hinanden med et sidste hu-hu-hu-råb - og hvilket et af slagsen!

Du kan se de fantastiske billeder i videoen i toppen af artiklen.