EM i fodbold

Englands EM-assistenttræner sagsøger avis: - Absolute bullsh*t

Tidligere assistenttræner Gary Neville benægter uoverensstemmelser på Englands træner-team ved EM 2016 - og nu sagsøger han avisen, der skrev rygtet.

Søndag den 2. juli kunne den britiske avis The Guardian efter eget udsagn afsløre, at der havde været interne problemer blandt trænerne for det engelske landshold under EM i Frankrig.

I en længere artikel i The Observer, som er avisens 'søndagsudgave', hedder det sig, at "Englands EM 2016 blev undermineret af friktioner mellem Roy Hodgson (Englands daværende landstræner, red.) og Gary Neville (Hodgsons assistent, red)."

Artiklen blev udgivet fem dage efter Englands overraskende nederlag i EM-1/8-finalen mod Island, som fik Hogdson, Neville og holdets anden assistenttræner, Ray Lewington, til at forlade posten.

Den nu tidligere assistenttræner Gary Neville maner dog rygterne i jorden på Twitter, og kalder dem "absolute bullshit" - en formulering, der nok ikke kræver oversættelse.

I artiklen citerer avisen en anonym kilde for at sige, at "det var trænerne, der havde problemer med hinanden - ikke spillerne." Endvidere skriver avisen at "der skete en forværring" af forholdet mellem Hodgson og Neville, og at trænerstaben skulle have været involveret i "adskillige uoverensstemmelser".

Det fremgår af avisens opdaterede artikel, at spekulationerne er faldet Neville så meget for brystet, at han nu har lagt sag an mod avisen.