EM fodbold

Skaderne hober sig op for Tyskland: Endnu to spillere tvivsomme til EM-semifinalen

Tyskland havde i forvejen tre spillere ude til EM-semifinalen mod Frankrig - men ved tirsdagens træning manglede yderligere to.

Tirsdag eftermiddag var de tyske EM-landsholdsspillere tilbage på træningsbanen i landsholdelejren ved Evian-les-Bains.

Og noget kunne tyde på, at landstræner Joachim Löw må udtænke en noget alternativ opstilling forud for mødet med Frankrig i EM-semifinalen på torsdag.

Træningen foregik nemlig uden anfører Bastian Schweinsteiger og forsvarsspilleren Benedikt Höwedes. Schweinsteiger missede også mandagens træning på grund af knæproblemer, og er tvivlsom til opgøret mod EM-værterne.

{"match":{"id":"1695432","time":"2016-06-12T19:00:00Z","stage":"835720","home":{"id":"5020034","name":"Tyskland","score":2},"away":{"id":"5020035","name":"Ukraine","score":0}},"goal":{"goal_time":92,"goalscorer":{"id":"30872","name":"Bastian Schweinsteiger","pos":"Udskifter","type":5,"team":{"id":5020034,"homeaway":"home"}},"type":{"id":"openplay","label":"Gennemspil (alm. mål)"}}}

Det tyske fodboldforbund fortæller dog, at Höwedes forventes at være klar til torsdagens kamp, og at han blot styrketrænede for sig selv.

I forvejen må landstræner Löw se bort fra både Sami Khedira og Mario Gomez, som begge er ude med lyskeskader, og Mats Hummels, som har karantæne.

De tilbageværende spillere deltog i en let træning med fokus på det taktiske, og onsdag træner tyskerne en sidste gang inden flyveturen til Marseille, hvor man torsdag møder de franske værter i kampen om en plads i EM-finalen.

Du kan se EM-semifinalen mellem Tyskland og Frankrig på TV 2 og TV 2 PLAY på torsdag klokken 21.00 - der er optakt i EM-studiet fra klokken 20.00.

Du kan også følge med på livebloggen på sport.tv2.dk fra kl. 19.00, hvor Michael Laudrup sidder klar til at besvare spørgsmål fra brugerne.