EM fodbold

Inden EM skal afgøres: Her er eksperternes drømmehold

Der er kun tre kampe tilbage ved EM 2016. Derfor har vi bedt vores eksperter sætte deres drømmehold for turneringen hidtil.

Der har været 552 spillere at tage af, men tre af vores eksperter, Peter Sørensen, Malene Maquard og Morten Bisgaard, har hver især udvalgt de 11 spillere, som de mener fortjener en plads på drømmeholdet.

På målmandsposten er der ingen tvivl. Alle tre eksperter har valgt Manuel Neuer, der kun er blevet passeret en enkelt gang i ordinær spilletid i hele turneringen.

Hans landsmand Toni Kroos er valgt på midtbanen, og i offensiven har alle tre eksperter også fundet plads til både Dimitri Payet og Gareth Bale. Der hører enigheden så også op. Herunder følger de tre hold, og i bunden kan du give din mening til kende - hvilken ekspert er du mest enig med?

Peter Sørensen om sit mest overraskende valg, Paul Pogba:

- Jeg synes, han bliver kritiseret for hårdt. Han får ikke kredit for alt det gode, han laver. Der hviler et enormt pres på hans skuldre, og det må han leve med.

Han mener desuden, at han i 1/8-finalen imod Irland for alvor viste sit værd.

- Han går ind og overtager fuldstændig spillet og sætter kampen, som han kan.

Malene Marquard har som den eneste fravalgt Ramsey:

- Griezmann havde så god en kamp imod Island, at Ramsey røg i svinget. Han var helt klart på mit kort, for han har gjort det godt, men Griezmann har lige hævet sit niveau i sidste kamp.

Marquard er selv tidligere fodboldspillere med kvaliteter i bagkæden. Hun har som eneste ekspert fundet plads til Juanfran fra Spanien.

- Det er der, forsvaren kommer op i mig. Jeg synes, det har været svært at finde nogle gode backs til EM, som både kan begå sig offensivt, men som også kan begå sig defensivt. Og der synes jeg, Juanfran har gjort det fremragende.

Morten Bisgaard om valget af Andrés Iniesta:

- Iniesta gjorde, hvad der passede ham. Det er ikke hans skyld alene, at Spanien røg ud. I de kampe han har været med i, der har han været uovertruffen.

Herudover har Bisgaard som eneste ekspert droppet Griezmann. Og i den anledning fik han lejlighed til at stikke lidt til Peter Sørensens hold.

- Griezmann røg i svinget. Jeg var nødt til at lave et realistisk hold i modsætning til Peter Sørensen, hvor der er balance. Jeg har valgt en rigtig 9'er oppe foran i Giroud, og så skulle jeg selvfølgelig have Payet med. Og da jeg gerne ville have Bale med, så røg Griezmann.

MEN HVAD MENER DU? GIV DIN MENING TIL KENDE HER:

Afstemning

Hvilken EM-ekspert har sat det bedste drømmehold?