EM fodbold

Ronaldo støtter Messi: Det gør ondt at se ham græde

Det gjorde ondt på Cristiano Ronaldo at se rivalen Lionel Messi i tårer efter sit landsholdsstop, fortæller portugiseren fra EM-slutrunden i Frankrig.

På mandagens pressemøde forud for Portugals EM-semifinale mod Wales blev superstjernen Cristiano Ronaldo spugt ind til sin evige rival Lionel Messis tårevædede finalenederlag og landsholdsstop ved de amerikanske landes pendant til EM, Copa America.

- Det er ikke rart at se Messi i tårer, fastslog Ronaldo.

- Men han har taget en svær beslutning, og det må folk forstå.

Og det var en beslutning, der chokerede en hel fodboldverden; kort efter, at Messi og Argentina havde tabt Copa America-finalen til Chile på straffespark - for anden gang i turneringen på to år - annoncerede verdens bedste fodboldspiller 2016, at han stopper på landsholdet. 

Den 29-årige argentiner fik en del af skylden for Argentinas finalenederlag, efter at han brændte sit holds første forsøg fra straffesparkspletten, men Cristiano Ronaldo - der selv har brændt straffespark og fået masser af kritik for sin indsats under EM i Frankrig - bakkede Messi op:

- Han er ikke vant til nederlag eller skuffelser; ikke engang andenpladser - og man bliver ikke en dårlig spiller af at brænde et straffespark, sagde Ronaldo inden han sluttede: 

- Jeg håber, at han vender tilbage til landsholdet.

Cristiano Ronaldo og Portugal møder Gareth Bale og Wales i EM's første semifinale, som spilles onsdag klokken 21.00 - du kan følge kampen på TV 2 SPORTS liveblog.