EM fodbold

Krammer til 1,4 milliarder: Ronaldo og Bale siger tak for kampen

Onsdag var Cristiano Ronaldo og Gareth Bale rivaler i 90 minutter - men efter semifinalen krammede verdens to dyreste fodboldspillere tak for kampen.

Før onsdagens EM-semifinale stod det allerede klart, at kampen ville betyde et farvel til en af EM-turneringens største stjerner.

Opgøret på Stade de Lyon stod nemlig ikke 'bare' mellem Portugal og Wales - men dermed også mellem verdens to dyreste fodboldspillere, Cristiano Ronaldo og Gareth Bale.

Som bekendt var det Ronaldo, der trak sig sejrrigt ud af dét interne opgør, da han scorede sit holds første mål og lagde op til det andet i Portugals 2-0-sejr over Wales' overraskende semifinalister.

Efter kampen mødtes de to superstjerner, der til dagligt er holdkammerater i spanske Real Madrid, på banen for at sige tak for kampen - og man kan sagtens forestille sig, at der også lige blev ønsket et 'held og lykke i finalen' fra Bale til Ronaldo.

Du kan se de to superstjerner sige tak for kampen i videoen over artiklen.

Cristiano Ronaldo og Portgual møder enten Tyskland eller Frankrig i EM-finalen på søndag - de to storhold spiller semifinale torsdag.

Du kan se EM-semifinalen mellem Tyskland og Frankrig på TV 2 og TV 2 PLAY torsdag klokken 21.00 - der er optakt i EM-studiet fra klokken 20.00.

Du kan også følge med på livebloggen på sport.tv2.dk fra kl. 19.00, hvor Michael Laudrup sidder klar til at besvare spørgsmål fra brugerne.