EM fodbold

Nye rygter: Paul Pogba skifter til Manchester United for 900 millioner

Paul Pogba forhandler med Manchester United, og er kun timer fra at bliver verdens med afstand dyreste fodboldspiller. Det skriver flere medier.

På dagen, hvor Frankrig møder Tyskland i EM-semifinalen handler historierne i medierne om én mand: Frankrigs Paul Pogba, der nu rygtes meget tæt på et rekordskifte til engelsk fodbold.

Torsdag beretter adskillige medier således, at Pogbas repræsentanter forhandler med storklubben Manchester United om et skifte fra italienske Juventus til den nordengelske klub.

Hvis rygterne har noget på sig og handlen bliver til noget, så melder samme medier om en salgspris på cirka 120 millioner €, 130 millioner $, 100 millioner £ - allesammen beløb tæt på 900 millioner kroner, hvilket ville gøre den 23-årige midtbanespiller til den klart dyreste fodboldspiller i historien.

Rygterne om et Pogba-klubskifte i løbet af denne sommer har floreret igennem længere tid, og her har Real Madrid og Manchester United været regnet som de meste sandsynlige destinationer, men også klubber som FC Barcelona, Paris Saint Germain og Manchester City er blevet nævnt.

Nu skulle Manchester United altså være tæt på at vinde konkurrencen om franskmandens eftertragtede underskrift, som efter sigende vil blive sat på en kontrakt af fem års varighed - og til en ugeløn på cirka 2,6 millioner kroner.

Indtil videre har Paul Pogba dog kontrakt med de femdobbelte italienske mestre fra Juventus frem til sommeren 2019. Franskmanden han har på intet tidspunkt udtrykt ønske om at forlade klubben - og italienerne har da også hele tiden fastholdt, at franskmanden ikke er til salg.

For nyligt bakkede Torino-klubben op om sine egne ord, da man lancerede en ny reklamekampagne for næste sæsons udebanetrøje - en kampagne, hvor Paul Pogba er i centrum.

Det taler dog for et skifte, at Manchester United for nyligt har hentet både Zlatan Ibrahimovic og Henrikh Mkhitaryan til klubben - de to spillere repræsenteres nemlig af mellemmanden Mino Raiola, som også forhandler på vegne af Paul Pogba.

Hvis det lykkes 'De Røde Djævle' at hente Paul Pogba til klubben, vil det betyde et gensyn med en spiller, der forlod Old Trafford på en fri transfer tilbage i 2012. Dengang kunne klubbens daværende manager Alex Ferhuson og klubledelsen ikke se det store lys i den unge franskmand, men det har tilsyneladende ændret sig nu.

Du kan se, om Paul Pogba hæver sin værdi i EM-semifinalen mellem Tyskland og Frankrig på TV 2 og TV 2 PLAY klokken 21.00 - der er optakt i EM-studiet fra klokken 20.00.

Du kan også følge med på livebloggen på sport.tv2.dk fra kl. 19.00, hvor Michael Laudrup sidder klar til at besvare spørgsmål fra brugerne - og du kan stille dit spørgsmål allerede nu!