EM fodbold

Landsholdslegende kritiserer Tyskland efter EM-exit

Frankrigs sejr over Tyskland i EM-semifinalen er "total fortjent", siger Michael Ballack, der også har en mening om straffesparket.

Se EM på TV 2 og TV 2 PLAY.

Torsdag aften måtte Tyskland forlade EM-turneringen efter nederlag til Frankrig, og med sig hjem i kufferterne får de tyske spillere kritik fra Michael Ballack.

Ifølge den tyske landsholdslegende og nuværende fodboldekspert på ESPN er værtsnationens semifinalesejr fuldt ud fortjent.

- Frankrig har total fortjent sejren, siger Michael Ballack ifølge Sport1.

- De spillede godt. De ventede og lod Tyskland komme, og det virkede meget godt med en fantastisk Griezmann, men en fantastisk Pogba, Payet - alt i alt: Fortjent.

Samtidig giver Ballack udtryk for, at Tyskland i modsætning til Frankrig aldrig fandt "det rigtige hold", og at Bastian Schweinsteigers straffespark var 100 procent korrekt dømt.

- Han kommer for sent, og så forsøger han at korrigere med hånden, ellers ville han ikke have nået bolden, siger Ballack.

Det tyske hold havde en boldbesiddelse på 65 procent mod Frankrig, men formåede efter Ballacks vurdering ikke at omsætte det godt nok til målchancer.

- De kunne ikke skabe rigtige chancer, måske lige med undtagelse af de sidste 5-10 minutter, hvor de kastede alt frem.

Tysklands bøddel Frankrig spiller EM-finale på søndag. Her venter Cristiano Ronaldo og Portugal - og du kan se kampen direkte på TV 2 med optakt fra kl. 20.