EM fodbold

Landstræner stopper mystisk rygte: - Ronaldo fortsætter på landsholdet

Den portugisiske landstræner Fernando Santos regner ikke med, at Christiano Ronado indstiller sin landsholdskarriere efter EM.

TV 2 viser EM-finalen med optakt fra kl. 19.55

EM-finalen mod Frankrig bliver ikke Christiano Ronaldos sidste for Portugal, som der ellers har været hvisket om i krogene. Det slog landstræner, Fernando Santos fast ved pressemødet inden søndagens finale. 

- Jeg tror han, at han bliver ved længe endnu. I morgen bliver ikke hans sidste landskamp, fortalte Santos.

For nyligt valgte Christiano Ronaldos evige rival, Lionel Messi, at sige stop på det argentinske landshold efter Argentina for tredje gang i træk ikke lykkedes at sikre sig Copa Amerika pokalen. 

Spekulationerne har gået på om Ronaldo ville stoppe på landsholdet, hvis Portugal ikke vinder finalen søndag, men det tyder det altså ikke på. Hvor rygtet præcis stammer fra, vides egentlig ikke, men det er en historie, der har været gisnet om i portugisiske medier.

- Over de sidste to år er han kun blevet bedre og han har arbejdet endnu hårdere end nogensinde før. Alle kan se at hans evne til at lede vores hold er optimalt lige nu, sagde Santos. 

I første omgang venter EM-finalen mod Frankrig søndag aften klokken 21:00. Du kan se kampen på TV 2 med optakt fra klokken 19:55.