EM fodbold

Hvem er chefen? Skadet Ronaldo agerede landstræner i EM-triumf

Cristiano Ronaldo kom bogstavelig talt tilbage på banen på Stade de France, da EM-finalen gik i forlænget spilletid.

EM's største stjerne forlod finalen, mens tårerne flød.

Efter 25 minutters spil af EM-finalen forlod Cristiano Ronaldo finalen. Da det hele skulle afgøres i forlænget spilletid, dukkede superstjernen dog op på sidelinjen, og her var han særdeles aktiv - og ikke mindst rørt.

Portugal - Frankrig

Den portugisiske landstræner, Fernando Santos, måtte nemlig erkende, at de pludselig var to om at bestride jobbet som landstræner på sidelinjen.

Ronaldo nåede både at give taktiske signaler til holdkammerater, kommunikere med fjerdedommeren, hjælpe en skadet holdkammerat tilbage på banen og skubbe Fernando Santos i vild jubel.

Når han en gang stopper karrieren, så er der i hvert fald ingen tvivl om, at landstrænerposten kan blive en god mulighed.

Fra sidelinjen kunne Ronaldo se Eder sparke kampens eneste scoring ind efter 109 minutters spil.

Det betød også, at Ronaldo efter kampen igen kunne gå tilbage i rollen som anfører og løfte EM-trofæet. Portugals første store trofæ nogensinde.

Det er i øvrigt ikke første gang, at Ronaldo agerer landstræner ved EM. Herunder kan du se situationen, hvor han fortæller Joao Moutinho, at han skal sparke i straffesparkskonkurrencen imod Polen.