EM fodbold

Ronaldos bøddel: Jeg er ikke en slem fyr

Dimitri Payet var manden, der skadede Cristiano Ronaldo i starten af EM-finalen, men han fortæller, det ikke var med vilje.

Der var blot spillet et kvarter af EM-finalen, da Dimitri Payet i en duel ramte sit knæ ind i Cristiano Ronaldos. En episode der hverken kastede et gult kort eller et frispark af sig.

Selv om portugiseren kæmpede for at spille videre, måtte han 10 minutter senere grædende lade sig udskifte.

Cristiano Ronaldo skiftes ud i Portugal-Frankrig

Resten af kampen var Payet bestemt ikke en favorit blandt de portugisiske fans. Men den franske angriber mente ikke, at tacklingen var særlig hensynsløs.

- Det var blot en tackling. Jeg erobrede bolden, og hvis jeg skadede ham, var det ikke bevidst. Det er ikke min natur at være en slem fyr på banen, sagde Payet efter kampen ifølge Goal.com.

Angriberen mente desuden, at Frankrig havde fortjent at score, da det var dem, som dominerede kampen.

- Vi er skuffede. Vi havde en fornemmelse af, at vi var dem med mest boldbesiddelse og dem, der havde de største chancer. Men vi formåede ikke at score det mål, der kunne åbne tingene op. På de få chancer de havde, formåede de til gengæld at score, fortalte angriberen.

Franskmændene fik ifølge Payet nærmest lov til at smage deres egen medicin. I semifinalen mod Tyskand var det nemlig Frankrig, som lurede på kontraangreb.

- Vi scorede ikke af mange grunde. Vi formåede at score to gange mod Tyskland, hvor de havde meget af boldbesiddelsen. Denne gang var det omvendt, sagde Payet.