Presset program: Superligaspillere i kamp få timer før OL-afrejse

AaB-OB bliver ikke flyttet, og derfor skal de to holds OL-spillere direkte fra kamp til OL-afrejse.

Danmarks OL-fodboldlandsholds træner, Niels Frederiksen, står overfor endnu et benspænd i forsøget på at få de 18 spillere, han har udvalgt til truppen, med til Brasilien.

Det skriver DR.

Landstræneren har måttet se bort fra en lang række profiler, der ikke har fået lov til at deltage af deres klubber, og nu er det ifølge DR ikke lykkedes at få flyttet en problematisk kamp mellem AaB og OB.

Kampen skal spilles mandag 1. august klokken 18.

De to holds implicerede OL-spillere skal flyve til Brasilien klokken 06.15 tirsdag morgen.

OB’s Mikkel Desler og AaB-duoen Jakob Blåbjerg og Frederik Børsting vil med overvejende sandsynlighed være i spil i superligakampen og vil derfor skulle sætte sig i flyveren med kampben.

Efter en lang rejse til Brasilien skal Danmarks OL-landshold allerede torsdag klokken 13 møde Irak i den første kamp ved legene.

Med det lille vindue mellem sidste superligakamp og OL-afrejse vil det ikke være muligt for DBU at nå at ændre navn på flybilletterne, hvis en af de tre spillere bliver skadet i kampen, og en erstatning skal findes.

I så fald vil den eller de nye spiller først kunne være i Brasilien med resten af truppen, efter at den første kamp er spillet, skriver DR.