Rio 2016

Tidlig fødselsdagsgave - udtaget til OL: Pres på mor og far til næste år

Vil du se glæde i sin reneste form? Så se interviewet med fodboldspilleren Mathias Hebo, der mandag blev udtaget til OL, lige ovenfor.

Fredericias Mathias Hebo kan slet ikke få armene ned over at være udtaget til OL. Den unge fodboldspiller har faktisk helt ondt i skuldrene af ren glæde over beskden, som tikkede ind over mandag middag.

- Jeg fik det at vide af vores sportsdirektør, og der var altså nogle inde fra adminstrationen, som fik sig nogle ordentlige krammere, kan jeg godt sige dig.

- Jeg har helt ondt i skuldrene. Jeg er godt nok glad – det er svært at være andet i hvert fald, lyder det fra en storsmilende Mathias Hebo.

Den 20-årige tidligere FC Nordsjælland-spiller fylder år tirsdag - dagen efter han fik at vide, at han erstatter den skadede Nicolai Poulsen i Danmarks landsholdstrup til OL. Derfor kan vi godt kalde det lidt af en fødselsdagsgave, selvom den blev pakket ud en dag for tidligt.

Er det her den bedste gave nogensinde?

- Ja, der er pres på mor og far og de andre, hvis de skal slå en gave som den her næste år.

Kendte ikke til OL-muligheden

Mathias Hebo har spillet én kamp for U21-landsholdet og tre for U20 indtil videre, men står nu foran OL-deltagelse. Faktisk vidste midtbanespilleren slet ikke, at han var inde i billedet til legene i Rio.

- Jeg var med i en bruttotrup, som jeg kunne blive udvalgt fra. Men det har jeg ikke vidst – klubben har ikke sagt det til mig. Så det kom som en forholdsvis stor overraskelse for mig, og hvilken en, siger Hebo med et grin.

Danmark spiller første kamp ved OL-turneringen torsdag mod Irak - en kamp, der kan følges direkte på TV 2 fra klokken 18.00.