Rio 2016

Det gik du glip af i nat: Målmandsdrop, kæmpekollaps og Randers-klasse

Et historisk kollaps, et gigantisk målmandsdrop og en svensker fra Randers. Her er alt det fedeste fra OL, som det skete, mens du lå og sov i nat.

OL-fodbolden ruller. Natten til fredag blev der spillet en række kampe i mændendes fodboldturnering. Mens de danske tv-seere kunne se Danmark i aktion mod Irak omkring klokken aftensmadstid, så skulle vores svenske naboer holde sig vågne længe, idet Sverige var i aktion i nattetimerne. 

Fire kampe blev spillet efter midnat, og hvis du ikke lige holdt dig vågen til dem alle, så kan du her se nogle af de mest mindeværdige øjeblikke fra nattens OL-kampe.

Argentinas keeper i pinligt drop

Argentina fik en rædsom start på deres OL-turneringen med et nederlag til Portugal. Ikke mindst målvogteren Geronimo Rulli havde en skidt dag på job. Han stod nemlig for et gebommerligt målmandsdrop, der cementerede nederlaget til sydamerikanerne. Se det herunder:

Det blev til et 0-2 nederlag til argentinerne mod Portugal, der til gengæld leverede sprudlende fodbold i en ellers tæt kamp. Det andet mål i kampen blev scoret af Goncalo Paciencia midtvejs i anden halvleg.

Som en lille trøst Geronimo Rulli måske glæde sig over, at han ikke er den eneste keeper, der har droppet i OL-turneringen indtil videre. Også Algeriets Farid Chaal leverede lidt af en brøler mod Honduras.

Fiji faldt fuldstændig sammen

Et minut og 44 sekunder.

Det var, hvad Sydkorea skulle bruge for at score tre gange mod Fiji og udbygge deres føring fra 1-0 til 4-0 mod lilleputnationen Fiji i gruppe C. Kwon tegnede sig for to af scoringerne, mens Ryu sørgede for tredje mål på under to minutter. Se Fijis lynkollaps neden for:

Samlet endte det med en lussing på hele 8-0. Og undervejs nåede Sydkorea sågar at misbruge et straffespark. Hele syv af de otte mål blev sat ind i anden halvleg, hvor Fiji faldt fuldstændig fra hinanden. Se alle otte mål herunder:

Randers-manden Ishak med drømmehug

Sveriges pojkarna lancerede også deres OL i nat. Det gjorde med et 2-2 resultat mod Colombia. 

Her stod Randers FC-spilleren Mikael Ishak for kampens detalje med sin forrygende scoring til 1-1. Se den og kampens tre andre mål i højdepunktspakken her: