Rio 2016

Niels Frederiksen: Indskifterne var grænsende til fantastiske

Landstræneren for det danske fodboldhold ved OL så rigtigt ved at skifte Robert Skov ind mod Sydafrika.

Danmarks fodboldlandshold ved OL i Brasilien kom natten til mandag på tavlen med en sejr, da Sydafrika blev slået 1-0.

Midt i anden halvleg sørgede den indskiftede Silkeborg-spiller Robert Skov for sejrsmålet efter oplæg fra den bare 17-årige Jacob Bruun Larsen fra Borussia Dortmund.

- De to unge gutter, der kom ind, gjorde det helt fremragende, grænsende til det fantastiske. De kom med ny energi og nye kræfter i en situation, hvor sydafrikanerne var lidt trætte, siger landstræner Niels Frederiksen til bold.dk.

For 20-årige Robert Skov var det en stor oplevelse at score det danske OL-mål.

- Det er vanvittig fedt. Jeg er så glad. Det er sindssygt dejligt, vi vinder. Det er svært at sætte ord på, hvor fedt det er, sagde Robert Skov til TV 2 SPORT efter kampen.

Med sejren fører Danmark gruppen med fire point for to kampe. Brasilien og Irak, der spillede 0-0 natten til mandag dansk tid, er begge noteret for to point inden sidste runde, hvor Danmark møder Brasilien.

De to bedste går videre til kvartfinalerne.

- Det kan være, vi skal have point mod Brasilien, og det må vi jo så tage. Men havde vi ikke vundet i dag, var det jo endnu værre, siger Niels Frederiksen.

Danmark møder Brasilien i Salvador natten til torsdag klokken 03 dansk tid.

Brasilien med superstjernen Neymar har endnu ikke formået at score i turneringen. Begge værtsnationens kampe er sluttet uden mål.