Fodbold

Dansk forsvarskomet udskyder fremtidsspekulationer

Andreas Christensen har stor succes i Gladbach og fokuserer nu på at bygge på i sin anden sæson hos klubben.

20-årige Andreas Christensen er ikke bare fast mand i bundesligaklubben Borussia Mönchengladbach.

Han er også en af profilerne på det danske landshold og blev for nylig nomineret til prisen for årets "Golden boy", Europas største talent under 21 år, som den italienske avis Tuttosport står bag.

Den store succes i det tyske har for alvor sat gang i spekulationerne om Christensens fremtid.

- Jeg kan mærke, at der kommer mere og mere snak om det. Men det fylder ikke noget. Jeg tænker ikke over det, ikke endnu i hvert fald.

- Jeg koncentrerer mig om at gøre det så godt, jeg kan i kampene og i træningerne. Alt andet er lukket ude. Det kan være, det kommer senere, siger Andreas Christensen.

"AC" er ejet af Chelsea, men udlejet til Gladbach for resten af sæsonen. Ifølge det engelske medie Sky Sports fik Gladbach i sommer afvist et stort bud på danskeren.

Han understreger, at han ikke selv er i dialog med Chelsea omkring sådan nogle emner.

- Jeg er kun i dialog med ’loan department’ (afdelingen for udlejning, red.) om, hvordan det går, og hvad jeg vil have til rådighed. Alt andet har der ikke været noget om.

Så du ved heller ikke, om manager Antonio Conte følger med i din udvikling?

- Det regner jeg da med. Det gør klubben selvfølgelig. Men jeg har ikke haft nogen kontakt på den måde, nej.

Andreas Christensen er i gang med sin anden sæson i Gladbach, og her handler det først og fremmest om at udvikle sig, forklarer han.

- Efter sæsonen vil jeg egentlig bare have en god følelse. Det havde jeg efter første, og nu vil jeg egentlig bare gerne bygge på og holde niveauet oppe, lyder det fra "AC".

Andreas Christensen kom til Chelsea i 2012 og blev udlejet til Gladbach i 2015. Efter planen vender han tilbage til London-klubben til sommer.