Fodbold

Eriksen uenig med dommeren: - Polen får en gave

Jannik Vestergaard begik straffespark i første halvleg, men Christian Eriksen er ikke enig i dommen.

I 47 minutter havde Danmark det mere end svært mod Polen i VM-kvalifikationens gruppe E.

Udekampen mod gruppefavoritten blev blandt andet besværliggjort af et straffespark i første halvleg, hvor Robert Lewandowski sikkert bragte Polen foran med 2-0.

Jannik Vestergaard begik straffesparket, da han gik ned i en tackling for at blokere for et skud fra Arkadiusz Milik, og Christian Eriksen mener ikke, det skulle være blevet dømt.

- De giver os en gave, men dommeren gav også dem en gave fra første halvleg. Det var lidt op ad bakke efter det. På banen ligner det ikke, at der er straffe. Efter det blev det svært; selvfølgelig også med den kulisse, de havde her. Vi havde plads, men udnyttede det ikke godt nok, siger Christian Eriksen til Kanal 5.

Med gaven til Danmark mener Christian Eriksen selvmålet fra Kamil Glik kort efter Lewandowskis 3-0-scoring i det 47. minut. Yussuf Poulsen bragte endnu mere spænding tilbage i kampen, da han i det 68. minut reducerede til 3-2, men det helt store comeback fra Danmark udeblev.

- Vi mangler det sidste med indlæg og skarphed foran. Vi havde ikke mange afslutninger i dag, og det gør måske, at de får lidt nemt ved det. De stod meget kompakt. Der var ikke så mange løb fra os, som gjorde, at de åbnede op, siger Eriksen til Kanal 5.

Med nederlaget er Danmark nede på fjerdepladsen i gruppe E - ét point efter Montenegro, Rumænien og Polen.

Næste kamp er allerede på tirsdag på hjemmebane mod Montenegro.