Fodbold

Ekspert: Danmarks defensiv er helt klart ikke bestået

Kasper Lorentzen mener, at det danske forsvar så skidt ud mod Polen og langt fra er bestået.

Danmark fik lørdag aften klø af Polen, da de tabte 3-2 på udebane til gruppefavoritterne.

En sejr der især kom i hus takket være den polske stjerne Robert Lewandowski, der scorede alle tre mål for polakkkerne. 

Men selvom Lewandowski er god, så fik han også for let spil mod det danske forsvar, mener TV 2 SPORT's fodboldekspert, Kasper Lorentzen.

-Da polakkerne havde deres gode periode, der var Danmark ikke gode nok til at forsvarere. Polen ville gerne komme til indlæg, så var Danmarks tremandsforsvar ikke gode nok til at tage ansvar for, hvem der skulle dække Lewandowski og Milik op.

Udover problemer med de polske angribere, så hæfter Kasper Lorentzen sig også ved, at det danske forsvar så skidt ud i flere situationer.

-Den defensive indsats er helt klart ikke bestået. Vi møder en klasseangriber i Lewandowski, men han får for let ved det her. Han første mål var han alene med tre danskere, og alligevel fik han lov til at sparke bolden ind.  Den danske indsats var sløj her til aften.

Selvom det danske forsvar ikke var godt, og Danmark endte med at tabe kampen, så slår Kasper Lorentzen fast, at resultatet i sig selv ikke katastrofalt.

-Hvis det var okay at tabe nogen steder, så var det i Polen, men man sidder med en ærgerlig følelse lige nu. Danmark viste sig i hvert fald ikke fra sin bedste side.

Danmark spiller næste gang i VM-kvalifikationen allerede på tirsdag hjemme mod Montenegro.