Fodbold

Danmark skuffer fælt i Parken - nederlag til verdens nummer 105

Danmark står noteret for tre point efter de første tre kampe, da det blev til et nederlag i Parken til verdens nummer 105, Montenegro.

Efter åbningssejren i VM-kvalifikationen mod Armenien er det gået kraftigt ned ad bakke for det danske fodboldlandshold.

Lørdag tabte Danmark til gruppefavoritten Polen, og tirsdag aften blev det så til et højst skuffende nederlag i Parken til Montenegro på 1-0. Dermed er Danmark kun noteret for tre point efter tre kampe.

Dermed er Danmark på fjerdepladsen i gruppe E. Rumænien satte tidligere på dagen point til med 0-0 i Kasakhstan, mens Polen i det femte tillægsminut hentede en 2-1-sejr hjem mod Armenien.

Polen og Montenegro har syv point, mens Rumænien har fem. Der skal i alt spilles ti kampe.

Montenegros mål faldt efter godt en halv time, hvor Danmark blev fanget i ubalance, da udeholdet slog kontra.

Den helt store stjerne Stevan Jovetic drev bolden frem i midten og lobbede elegant bolden mellem de danske midterforsvarere til Fatos Beciraj, der behandlede afleveringen efter fortjeneste og sendte bolden ind bag Kasper Schmeichel.

Cornelius: Vi skal satse på 2. pladsen i gruppen

Danmark havde bolden størstedelen af tiden og havde langt flere afslutninger, men de helt store chancer var der få af.

Andreas Cornelius, der blev skiftet ind, havde et frit hovedstød med et kvarter igen, men Mladen Bozovic i Monenegros mål afværgede.

Med få minutter tilbage af kampen var Cornelis igen tæt på, da han headede et højt indlæg modsat, men ramte overliggeren.

Landsholdets næste opgave i VM-kvalifikation er 11. november, hvor Kasakhstan gæster København.

Fire dage senere rundes landsholdsåret af med en venskabskamp ude mod Tjekkiet.

Deleney efter nederlag: Vil ikke kalde det nederlag