Uventet opbakning: U10-drenge i Leicester hylder Okore og FCK

Jores Okore er tilbage i Danmark, men han er på ingen måde glemt i England. Det har et hold U10-drenge bevist op til CL-opgøret i aften.

Over artiklen kan du se U10-drengenes Okore-hyldest

I anledningen af FCK's Champions League-opgøret mod Leicester i aften, har den lille fodboldklub AFC Market Bosworth valgt at takke og hylde danske Jores Okore ved at spille i trøjer med hans navn på.

Forklaringen skal findes tilbage, da Okore spillede i Aston Villa og boede i England.

- Han kom og hjalp os med noget træning og var med til nogle præsentationer gennem årene, så han er blevet en ven af klubben, siger John Sammon, der er træner i klubben.

Market Bosworth er ellers en lille by i hjertet er Leicestershire, der ligger i udkanten af Leicester. Derfor var det også noget overraskende for Okore, da han hørte, U10-holdet ville bære FC København-trøjer i en ligakamp i lørdags, hvor der stod 'Okore' bagpå alle sammen.

- Jeg var overrasket, da klubben kontaktede mig og sagde, de ville takke mig på den måde. Det er en virkelig flot gestus, og det bliver sjovt at se mit navn på deres trøjer. Specielt når de spiller i Leicestershire af alle steder, har Okore udtalt.

De små U10-drenge har da også allerede lært en helt masse fra Okore, siger de selv.

- Han er en flink fyr, som hjælper vores klub og giver os en masse råd, siger U10-spilleren Harry Kennedy, mens holdkammeraten Isaac Thom tilføjer:

U10-drengene satte pris på Jores Okores hjælp i klubben.
U10-drengene satte pris på Jores Okores hjælp i klubben. Foto: -

- Han har hjulpet forsvarsspillerne ved at fortælle om angriberne. Hvad de gør for at snyde dem.

De unge drenge fik desuden Jores Okores landsholdstrøje, da Danmark tilbage i marts mødte Skotland i en venskabskamp.

Selvom alle i klubben er glade for Okore, så indrømmer de alligevel, at der nok er et par enkelte små drenge, der stadig holder med Premier League-vinderne fra Leicester tirsdag aften.

Du kan følge Leicester City mod FC København i vores liveblog her på tv2.dk