Fodbold

Ronaldo kan runde milepæl med to CL-mål mod Legia

Cristiano Ronaldo har en realistisk chance for runde 100 Europa Cup-mål, når Real Madrid møder Legia Warszawa.

Den portugisiske superstjerne Cristiano Ronaldo kan bryste sig af talrige scoringsrekorder, og onsdag aften kan han nå endnu en milepæl i international fodbold.

98 mål er han noteret for i Europa Cup-sammenhæng, og dermed har han en realistisk chance for at runde 100, når Real Madrid i Champions League-gruppespillet møder polske Legia Warszawa på udebane.

95 af de 98 mål har Ronaldo scoret i Champions League, og dermed er han den mest scorende i Europas fineste klubturnering.

Lionel Messi - Ronaldos evige rival, når det kommer til rekorder - er noteret for 90 Champions League-mål og 93 i alt i Europa Cup-regi.

Så sent som i weekenden blev Ronaldo noteret for karrierens 38. hattrick, da Real Madrid i den spanske liga slog Alaves 4-1, men Ronaldo har haft anderledes svært ved at finde netmaskerne i denne Champions League-sæson.

Ronaldo har kun scoret to gange og kom end ikke på måltavlen, da Real i den seneste CL-kamp på hjemmebane slog Legia med 5-1.

Hidtil har det polske mesterhold indkasseret 13 mål i de første tre kampe, men alligevel omtaler Real Madrid-træner Zinedine Zidane Legia med respekt.

- Vi respekterer Legia. Det er godt hold, der kan volde ethvert hold problemer. Det er farligt hold, som bare ikke har haft heldet med sig, siger Zidane.

Real og Legia er en del af gruppe F, hvor de har henholdsvis syv og nul point. De øvrige hold i gruppen, Borussia Dortmund og Sporting, har samlet henholdsvis syv og tre point.

Alle onsdagens Champions League-kampe har kickoff klokken 20.45.

/ritzau/NTB