Superliga-træner sigtet for vold mod sin hustru

16x9
Peter Sørensen er træner for Silkeborg. Foto: Bo Amstrup / Scanpix Denmark

Peter Sørensen, cheftræner i superligaklubben Silkeborg, er blevet sigtet for vold mod sin hustru. Peter Sørensen erklærer sig uskyldig

Silkeborg IF's træner Peter Sørensen er blevet sigtet efter den "milde" voldsparagraf for vold mod sin hustru.

Det oplyser Silkeborg i en pressemeddelelse onsdag middag.

Det er en sag, der er opstået i kølvandet på en turbulent skilsmisse mellem Peter Sørensen og hans hustru.

Ifølge ekstrabladet.dk, så skulle det dreje sig om to episoder. En episode i 2014, hvor Peter Sørensen angiveligt skubbede til sin hustru. Efterfølgende trak den 190 centimeter høje træner ifølge beskrivelsen kone og barn ind i soveværelset, hvor han kastede dem ned på sengen.

En anden episode skulle have fundet sted i 2015, hvor Peter Sørensen trak så hårdt i hustruens arm, at hun væltede omkuld. Herfra skulle SIF-træneren angiveligt have trukket hende flere meter hen over grus og fliser.

Peter Sørensen erklærer sig uskyldig.

- Det er det sidste, der er tilbage af en byge af anmeldelser fra min tidligere kone. Politiet har vurderet anmeldelserne og afviste dem for to måneder siden. Nu har Statsadvokaten imidlertid set på dem, og det har ført til en sigtelse i to forhold. Det er absurd, og jeg ser frem til at blive renset i retten, siger Peter Sørensen.

Statsadvokaten vil rejse tiltale

Silkeborg IF ser det som en ulykkelig sag mellem Peter Sørensen og hans hustru, der er midt i en skilsmisse, og derfor får det ikke på den korte bane konsekvenser for træneren.

- Vold er uacceptabelt under alle former, og det tager vi afstand fra. Nu afventer vi sagens gang ved retten og udfaldet af den, siger Silkeborg IF's adm. direktør, Kent Madsen.

Indtil sagen er afgjort, har Silkeborg IF ikke yderligere kommentarer.

Statsadvokaten har overfor Ekstra Bladet bekræftet, at der vil blive rejst tiltale mod den 43-årige Peter Sørensen, som siden september sidste år har været cheftræner og siden 13. oktober manager i Superligaklubben Silkeborg.

Parret har været gift siden maj 2013, hvor de blev viet i Aarhus Domkirke.