Peter Sørensens kone svarer igen: - Jeg frygter for mit liv

16x9
Peter Sørensen er sigtet for at have begået vold mod sin hustru. Han nægter sig skyldig i anklagerne. Foto: Claus Fisker / Scanpix Denmark

Peter Sørensens kone står fast ved sine anklager om, at Silkeborg-træneren har optrådt voldeligt over for hende.

I februar blev det angiveligt for meget for Olivia Pontoppidan. Hendes mand, Silkeborg-træneren Peter Sørensen, havde ifølge hende smidt en stol i retning mod hende. Stolen ramte ifølge hendes udsagn 30 centimeter over parrets datters hoved.

Da Peter Sørensen kort tid efter tog på træningslejr i Tyrkiet med Silkeborg IF, pakkede Olivia Pontoppidan to tasker og forlod parrets hjem sammen med datteren. Med egne ord flygtede hun fra hjemmet.

- Vi er jo ikke flygtet, fordi vi synes, Peter er dum, fordi vi var uvenner eller skulle skilles. Vi flygtede, fordi jeg frygtede for vores liv, siger hun til Ekstra Bladet.

Sigtet for vold

Olivia Pontoppidans udtalelser kommer efter, at det tidligere på ugen kom frem, at Silkeborg-træneren var blevet sigtet for vold mod hende og parrets barn, efter den ”milde” voldsparagraf.

Selv har Peter Sørensen over for TV 2 SPORT fastholdt sin uskyld i sagen.

- Det er absurd at blive anklaget for at have udøvet vold, når jeg ikke har gjort noget strafbart, lød det fra Sørensen, da TV 2 SPORT talte med ham onsdag.

Samme dag fik træneren opbakning af sin nuværende klub Silkeborg IF, der slog fast at Sørensen fortsætter i klubben trods sagen.

- Vold er uacceptabelt under alle former, og det tager vi afstand fra. Nu afventer vi sagens gang ved retten og udfaldet af den, lød det fra Silkeborg IF's adm. direktør, Kent Madsen.

En ulige situation

Det er ifølge Ekstra Bladet netop Silkeborg IF’s håndtering af sagen, der nu har fået Olivia Pontoppidan til at stå frem.

- Det føles, som om en frygtelig masse magt, penge og ' old boys' rykker sammen. Der er en klub med sponsorer, der gerne vil beholde sin træner. Og så kommer der en irriterende kvinde med et barn, siger Olivia Pontoppidan og reflekterer:

- Jeg forstår godt, at man er uskyldig, indtil det modsatte er bevist. Men er jeg så per definition fuld af løgn? Det føles som en meget ulige situation.

TV 2 SPORT har lørdag igen forsøgt at få en kommentar fra Olivia Pontoppidaen, men det er fortsat ikke lykkes.