Fodbold

Arsenal-træner får hård straf for at skubbe dommer

Arsenal-træner Arsene Wenger har fået fire spilledages karantæne og en klækkelig bøde, for sin opførsel i kampen mod Burnley.

I sidste weekends hjemmekamp mod Burnley, mistede Arsenal-træner Arsene Wenger selvkontrollen, da gæsterne fik tilkendt et straffespark i kampens overtid.

Kendelsen ophidsede den 67-årige franskmand så meget, at han svinede kampens fjerdedommer Anthony Taylor til.

Efter at være bortvist af kampens dommer, forsøgte han at se den resterende del af kampen fra spillertunnellen.

Her kom Wenger dog igen i clinch med Tayloy, som Wenger eftersigende skubbede efterfølgende.

Arsenal formåede alligevel at vende kampen endnu dybere i overtiden, da også de omsatte et straffespark til mål og en sejr på 2-1.

Men ikke alt endte godt, for Wengers skub har nu fået konsekvenser for Premier Leagues længst sidende manager.

Fredag aften har det engelske fodboldforbund, The FA, nemlig tilkendt Wenger en bøde på £25.000, svarende til godt 220.000 danske kroner, samt fire spilledages karantæne.

De fire spilledages karantæne er ikke gode nyheder for Arsenal, der blandt andet skal en tur til den anden side af London, hvor førerholdet fra Chelsea tager imod i et topbrag.

Arsene Wenger har siden undskyldt sin opførsel.

- Jeg fortryder det hele. Jeg skulle have holdt min kæft og gået hjem, helt bogstaveligt, sagde Arsene Wenger på et pressemøde.

Om undskyldningen ikke blev godtaget af FA eller ej er uvist, men det har FA tilsyneladende ikke fundet den god nok til at lempe på hans straf.