Fodbold

Massiv interesse for Bendtner: - Aldrig været så mange til en træning før

Det var et stort presseopbud, der mødte den danske angriber Nicklas Bendtner til sin første træning med sit nye hold.

Selvom Nicklas Bendtner gennem årene har taget det ene skridt ned ad efter det andet, er interessen for den tidligere landsholdsangriber på ingen måde død.

Mandag overraskede angriberen med sit skifte fra den engelske Championship-klub Nottingham Forest til de mangefoldige norske mestre fra Trondheim, Rosenborg.

Klubben er lige nu på træningslejr i Marbella, hvor Bendtner er stødt til truppen, og onsdag formiddag trænede Bendtner så for første gang med sine nye holdkammerater.

Han blev fulgt til træningsbanen med et stort presseopbud i hælene. Noget, som den 19-årige danske Rosenborg-forsvarsspiller Jacob Rasmussen bed mærke i.

- Hold kæft, han bliver jo forfulgt, udbrød han.

Også holdets pressechef fortæller, at det er ud over det sædvanlige.

- Der har aldrig været så mange til en Rosenborg-træning, men det er dejligt. Vi kan lide det, siger Trond Alstad til TV 2 SPORT.

Nicklas Bendtner skiftede i sommer til engelske Nottingham Forest, hvor han har døjet med skader og kun optrådt i 17 opgør med to mål til følge.

Derfor skrev han forleden under på en kontrakt med Rosenborg i håb om større stabilitet i sin karriere.

- Jeg er (endnu) ikke ekspert på norsk fodbold, men jeg ved, at Rosenborg er indbegrebet af en stabil klub, der får det bedste ud af sine spillere, sagde han til Rosenborg hjemmeside.

- Den slags stabilitet har jeg både underprioriteret og savnet siden min tid i Arsenal, og nu må vi bare se, hvad det kan føre med sig at opleve den igen.

Klokken 14:30 holder Rosenborg pressemøde - se det gratis på tv2.dk.