Fodbold

Skandaleramt skistjerne er ellevild: Bendtner bliver en legende i byen

En af de største sportsstjerner i Norge, langrendsløberen Petter Northug, er mildest talt oppe at køre over Rosenborgs køb af Nicklas Bendtner.

Den største profil i norsk fodbold har i halvandet døgn heddet Nicklas Bendtner.

Den tidligere Arsenal-, Juventus-, Wolfsburg- og Nottingham Forest-angriber storroses af spillere og ledere i mesterklubben Rosenborg. Og nu melder en af Norges største idrætsstjerner sig også i koret:

- Jeg er stor fan af Bendtner, udbryder han ekstatisk. 

Langrendsløberen Petter Northug er Rosenborg-fan og ellevild med klubbens nyindkøb:

- Her sad vi Rosenborg-tilhængere og gned os i hænderne med tankerne på det sidste indkøb. Og så er det Nicklas Bendtner, der kommer! Det bliver en attraktion af de sjældne, siger Northug til TV 2 Norge.

Ud over at være særdeles profilerede begge to, så har både Northug og Bendtner en dom for spritkørsel på samvittigheden.

Og så er de, virker det til, ganske populære.

Hvad tænker du om, at du nu får konkurrence af Nicklas Bendtner blandt pigerne i Trondheim?

- Jeg har allerede fået beskeder fra folk, som lurer på, om jeg har kontaktinfo til Nicklas Bendtner. Der er nok mange, der ønsker at komme i kontakt med ham hurtigt. Men nu må han først blive solbrun i Marbella (på holdets træningslejr), og så er han hurtigt tilbage i området.

- Vi må håbe, at han leverer lige så godt uden for banen, som inde på banen. Så tror jeg, han bliver en ny legende i Trondheim by, lyder det fra Petter Northug.

Nicklas Bendtner har tidligere spillet i europæiske storklubber som Arsenal, Juventus og Wolfsburg.

Senest har han tørnet ud for Nottingham Forest i den næstbedste række i England, hvor han siden sommeren 2016 har scoret to mål i den rigtige ende og et i eget net.

Bendtner kan skifte til Rosenborg nu, fordi det norske transfervindue endnu ikke er lukket.

Tirsdag aften stødte Nicklas Bendtner for første gang til Rosenborg-holdet, efter han havde skrevet under.