Fodbold

Ubesejret i halvandet år: DBU forlænger med succestræner

Niels Frederiksen har styret U21-landsholdet i de seneste to år. Nu meddeler landstræneren, at han tager to år mere.

Niels Frederiksen har netop meddelt, at han forlænger kontrakten som træner for de unge landsholdspillere.

Landstræneren har leveret gode præstationer med de unge drenge, og det er også en grundene til, at han fortsætter.

- Jeg har allerede haft to spændende og lærerige år som U21-landstræner, hvor jeg også vil have været med til to slutrunder. Forhåbentlig får jeg nu også en tredje slutrunde med den nye U21-årgang. Det er i hvert fald ambitionen, siger Frederiksen i en pressemeddelelse fra DBU.

Hos DBU er de også tilfredse med Niels Frederiksens indsats, og de glæder sig ligeledes til den kommende EM-kvalifikation, som Frederiksen står i spidsen for.

- Resultaterne taler for sig selv, og derfor er en forlængelse af samarbejdet noget, vi længe har ønsket. Vi har selvfølgelig glade for, at Niels har haft det på samme måde,” lyder det fra DBU’s Talentudviklingschef, Flemming Berg.

I DBU er jeg omgivet af mange dygtige folk, både på træner og ledersiden og nyder samarbejdet med disse.

Niels Frederiksen, U21-landstræner

Frederiksen fortæller, at han har haft mulighedfor at præge udviklingen af spillestilen, og at de unges engagement gør, at han også bliver engageret.

- Jeg nyder at arbejde med de bedste spillere i årgangen, som jeg oplever som meget ambitiøse, dedikerede og talentfulde. Jeg føler, at jeg både kan præge og udvikle på trods af den relativt begrænsede tid, som vi er sammen, siger U21-landstræneren.

- I DBU er jeg omgivet af mange dygtige folk, både på træner og ledersiden og nyder samarbejdet med disse, ligesom jeg er glad for det gode – og meget vigtige - samarbejde med klubtrænerne. Jeg ser ingen grund til, at alle disse gode ting ikke skal have lov at fortsætte endnu to år.

Niels Frederiksen udtager senere i dag på et pressemøde trupperne til U20 og U21-landsholdet. Begge hold spiller marts måned to venskabskampe.

Niels Frederiksen tabte senest til Tyskland den 3. september 2015.